Fransk bulldogg

Frallaträff på Kennel Typhoon

augusti 25th, 2009 Posted in Okategoriserade

I söndags var vi på Frallaträff på Kennel Typhoon. Det var tyvärr inte så många som kunde komma men det gick ju fint ändå. 3 frallor med ägare dök upp, och sedan fanns Fias mamma Ida redan på plats. Det var en lagom mängd hundar för Fias del. Hon blir en riktigt liten fegis när hon blir en i mängden så där men det kändes ändå som att det gick bättre den här gången än förra träffen, då gömde hon sig mest under utemöblerna ;-) Förutom Fia och hennes mamma Ida var Idas syster Agnes och snyggingen Eskil där. Wow wow wow vilken feeling Eskil fick som ensam hane bland 3 snygga brudar. Han körde fjäsk big time hela eftermiddagen, dock kanske inte så uppskattat av damerna som han hade hoppats. Fia var helt slut när vi åkte hem och snarkade hela vägen. Misstänker även att de andra frallorna sov djupt efter träffen, är säker på att en viss herr Eskil gjorde det i alla fall ;-)

Tyvärr kunde inte Fias syster Cornelia vara med på träffen eftersom hon har råkat ut för diskbråck. Burvila är det som gäller och då är frallaträff inte så lämpligt. Matte var inne och hälsade på lilla Ella Bella Bus och det var ingen kul syn att se henne ligga i buren. Alla som ha träffat Cornelia vet att det är fullt ös som gäller och därför var det tungt att se henne sån här. Vi håller tummar, tassar, tår osv för att hon ska bli bra igen. Ella är en underbar hund som sprider massa glädje omkring sig, och vi hoppas att hon kan fortsätta göra det i många år till.

På kenneln fanns för tillfället boxervalpar. Snuffesnuttesniff va söta de var! Matte blev valpsjuk, Bosse påpekade att det finns vaccin mot valpsjuka, puh vilken tur ;-) Lilla Elvira, som ska ut på foder, var så sockersöt så. Hade Elvira varit en Fransk Bulldogg hade hon åkt ner i vår kylväska och smugglats hem, garanterat! På tal om att smuggla hem. När vi öppnade bildörren inför hemfärd hoppade en katt ut ur vår bil. Troligen hade den smitit in när vi lämnat bildörren öppen en stund och sedan har den legat och njutit av värmen i bilen hela eftermiddagen. Han såg väldigt nöjd ut i alla fall och det var ju bra, heller en nöjd katt än en med värmeslag ;-)

Det var en trevlig träff och nu ser vi fram emot nästa träff om ett år.

(Klickbara bilder)
Fia och Ida    Mamma Ida    Fia tar skydd  
Ida och Fia              Fias mamma Ida            Fia tar skydd hos Bosse

Frallaträff    Eskil och Agnes 2    Eskil och Agnes
Eskil i himmelriket            Eskil lovar Agnes guld och gröna skogar,
                                                  men tyvärr köper hon inte riktigt det ;-)
               

Fia visar tungan     Elvira
     Tungvisarfisen :-P             Sockersöta boxern Elvira

Post a Comment